Miraheze Logo
Pomozite nam!

Već skoro osam godina, Miraheze obezbeđuje besplatan hosting za više od 300.000 korisnika. Pomozite nam da tako nastavimo na još osam godina i duže! Projekt se 100% napaja donacijama ljudi poput vas. Zahvalni smo što nastavljamo da vidimo impresivan promet iz godine u godinu i rast zajednice. Međutim, sa našim impresivnim rastom, potrebno nam je više infrastrukture da bismo odgovorili na povećanu potražnju. Molimo vas, iskreno, da razmislite o ubacivanju £5, £10, £20, ili koliko god možete da priuštite. Ako bi 550 od 300.000+ korisnika Mirahezea dalo samo 12 funti (16,35 američkih dolara) jednom godišnje, Miraheze bi premašio svoje budžetske potrebe.

Doznajte kako nam možete pomoći!

O nama

Miraheze Meta's Main Page

U julu 2015, John Lewis i Ferran Tufan stvorili su novu viki farmu - pod nazivom Miraheze. Kroz grupno finansiranje od strane zajednice i ličnih ulaganja, Miraheze je zvanično počeo sa radom u avgustu 2015. S vremenom, projekat je izuzetno porastao i postao jedna od najvećih i najprepoznatljivijih viki farmi specijalizovanih za MediaViki u ponudi. Uprkos uspehu i evoluciji, jedan aspekt Miraheze se nikada nije promenio - formalno postojanje. U novembru 2019. godine, Miraheze je postala registrovana neprofitna organizacija u Velikoj Britaniji kao Miraheze Limited.

Značajke

MediaWiki

Miraheze projekt pokreće isti softver kao Vikipedija, MediaViki! Na njemu možete da radite bilo šta, od otpremanja medija kao što su slike ili video snimci, do pisanja članaka ili blogova. Imamo preko 300 ekstenzija i preko 25 skinova koje možete izabrati da prilagodite svoje iskustvo sa MediaVikijem!

Nekomercijalna organizacija

Miraheze je registrovana kao "Miraheze Limited" u Ujedninjenom Kraljevstvu. Kao neprofitna organizacija, obezbeđujemo 100% besplatne vikije, održavamo njihove servere i pratimo razvoj domaćih ekstenzija.

Zajednica

Kao zajednica, svi zajedno radimo na postizanju zajedničkog cilja da budemo odlična viki farma! Ovo nam omogućava da postignemo najbolji mogući ishod za korisnike, omogućavajući im da uče!

Responzivan interfejs

Svi naši vikiji podržavaju korišćenje MobileFrontend-a koji čini interfejs pristupačnim mobilnim uređajima. Prema zadanom, ova značajka je automatski omogućena, ali se na svakom vikiju može isključiti.

Domaće ekstenzije

Dizajnirali smo neke od najsavremenijih ekstenzija da nam pomognu da rastemo i postanemo jedna od najboljih svetskih viki farmi! Naše ekstenzije omogućavaju zajednicama da imaju veću kontrolu nad svojim vikijima, zahtevajući malo nadzora našeg osoblja. Slušamo mišljenja zajednice o upravljanju njihovim vikijima.

I još puno značajki!